Okulumuz Hakkında

Görümlü Narlıdere İlkokulu
Görümlü Narlıdere İlkokulu Yenimahalle Görümlü Beldesi Silopi/ŞIRNAK
0486 548 6035
https://gnarlidereilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Gelecekte ; Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı, çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Eğitim-Öğretim ortamı oluşturulması Vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.

MİSYON

Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; GÖRÜMLÜ NARLIDERE İLKOKULU ;Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerin bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerin 21. yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

BAŞARILAR

2
Öğretmen :14
Öğrenci :272
Kütüphane Kitap Sayısı :80
Öğretim Şekli :İKİLİ

Öğretim Şekli

İKİLİ

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah : Giriş-Çıkış: 07:00- 12:15 Öğle: Giriş-Çıkış: 12:25-17:10

YABANCIDIL

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Beldenin Şırnak il merkezine uzaklığı 98 km, Silopi ilçe merkezine uzaklığı 17 km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Görümlü Beldesi toplam üç mahalleden oluşmakta olup nüfusu 4000-4500 arasıdır. Beldede toplam üç ilköğretim okulu bulunmakta olup öğrenci sayısı 1200 civarındadır. Beldede 1996 yılından itibaren belediye bulunmaktadır. Düz arazi pek bulunmamakta olup dağın eteğine kurulmuştur. Beldeden 10 km uzakta Çalışkan adında yine hemen hemen aynı özellikleri taşıyan bir belde daha bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları